maanantai 18. kesäkuuta 2012

Desu ja Kokko - niin mitä?

Desucon

Okei, elinoin viikko sitten täältä pohjoisen perukoilta suunnattiin Lahtea kohti, Desuconiin. Matkaan meni kunnioitettavat seitsemän tuntia, koska satuin vanhempien kyydissä istumaan ja isä halusi pitää ajotaukoja - jotka sitten venyivät vähän. Mutta perille saavuttiin ja perjantaina jopa ehdin ennen viittä paikalle! Tein siinä sitten vähän ostoksia jo ennen tapahtuman alkua pienen säädön kanssa, mutta se rauhoittui siitä sitten kivasti.


Perjantaina hilluin siis punkEnglantina, kämyisessä cossissani ja jee. Kävin Sugiyaman ohjelman katsomassa ja pakostakin tunsi hieman myötähäpeää yleisökysymysten aikana. Ensin pitää kysyä parituskysymyksiä ja sitten parkua kovaan ääneen kun Sugiyama ei sanokaan ihkuttavansa sitä omaa otp'tä. Käyttäytykää nyt jumaliste ihmiset...
Noh, muuten perjantai meni hengailuun, tapasin ihmisiä ja yritin etsiä ihmisiä joita en löytänyt. Ilmeisesti olivat vilkutelleet Sugiyamassa, mutta enhän minä sitä huomannut! Ja perjantai meni sitten siihen.

Minä lauantaina~

Ja lauantaiaamu oli mun osalta säätöä. Aikainen herätys ja silti meinasi tulla kiirus. Noh, minä sitten söin, vedin cossin päälle ja lähdin asemalle joka oli kivasti hotellin vieressä Piitä ja Veniä vastaan. Se sitten sujuikin ongelmitta ja päästiin vanhempien maksamalla taksilla kivasti kohti Sibbetaloa. Ja minähän säntäsin heti taidekujalle ja käytin siellä melkein parikymppiä x3 Taidekujat ovat oikeasti se conien suola. Noh, siinä sitten hengailtiin ja päädyttiin pihalle takaisin ihmisiä kattastamaan. Sugiyaman nimmari jäi saamatta, ei jaksanut jonottaa.

Tämmöiset örvelöt löytyi sieltä.

Jaja. Löytyi sieltä pihalta ne eksyneet karitsaisetkin, jotka jäi perjantaina löytämättä. Ja pari muuta vähemmän täysijärkistä ihmistä kanssa. Voi saakeli, koko lauantai tuntui pitkältä jaksolta eeppistä säätöä, kun juoksentelin ihmisten tykönä ja yritin kovasti olla vähän kaikkien seurassa. Ja katsoa ettei pikkusisko päädy kenenkään kidnappaamaksi, kun se lapsosen eka con oli. 

Lauantaina jäi kaikki väliin. Piti katsoa useampi ohjelma, mutta lopulta huomasin ne liian myöhään, en jaksanut cossikilpailuun jonottaa lippuja ja ficcipajan aikaan huippasi sen verran paljon, etten edes sisälle kehdannut mennä. Kun päivä muuttui illaksi ihmiset alkoivat kadota ja päädyttiin Piin kanssa jälleen tuttuun seuraan - eli pohjoisen eläkeläisten riesaksi. Miten niin olen julma kun kutsun niitä noin? Mutta noh, siinä sitten tahin kanssa pälistiin ja tulihan siihen sitten muitakin. 

Sunnuntaina mä en oikeastaan tehnyt mitään, heiluin vain muutaman tunnin ihmisten kanssa ja katosin paikalta. Eli siitä ei sen enempää yhtään mitään. 

Mutta kaiken kaikkiaan con oli erittäin onnistunut. Roskaus näytti olevan paha ongelma, mutta muuten, lisäksi sunnuntai aamusta minä en saanut vettä mistään, muuten vesipisteet toimivat Frostia paremmin. Lisäksi hetaliaihmiset - ja muut - käyttäytyivät yllättävän hyvin, vaikka koittivatkin yhdessä vaiheessa eteisen vallata. Mitään tautisia kuivapornotraumaympyröitä ei näkynyt, vaikka välillä niilläkin siellä takapihalla meni homma vähän yli. 

Kokkocon

Ja sitten viime lauantai. Viikko Desusta ja minä olen jälleen coneilemassa, tällä kertaa Kokkolassa. Kävijämääräksi laskettiin lopulta ilmeisesti se 70?, mutta meno oli kyllä mahtavaa. Missään vaiheessa ei tullut tylsää, uskallauduin animekaraokeen hoilaamaan Digimonia ja voitin tietovisan. Aika hyvin siis? 

Kokkocon tosiaan järjestettiin Kokkolassa, osana NYT-jotain, en minä ihan perille siitä päässyt. Mutta Ven tosiaan oli sitä järkkäilemässä siellä. Pari uutta kaveria sain ja tuli jälleen eläkeläisiä ja Rikoa moikkailtua. Olihan tapahtumassa tietenkin omat huonot puolensa kun ekaa kertaa järkättiin ja järkkääjät olivat järjenjuoksultaan mitä olivat, mutta jotenkin jäi siltä semmoinen mukava jälkimaku. 

Ei siitä sen enempää, mulla ei oikeasti ole yhtään mitään päivitettävää... Mitä nyt minut syötiin ihmisshakissa ja uhattiin hirttää palleista kattoon jos Piin Itävaltatakki ei valmistu. Sekin on tulossa keskiviikkona tänne päin ompelemaan, jee!

- Kae




2 kommenttia:

  1. *köh* Niin mistä palleista? xD

    Ja minua et sitten nimeltä maininnut. Loukkaannun iäksi eikun. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi anteeksi Verna pieni D: En minä muistanut kun nopiasti raapustin.

      Ja mä en tiiä. Ehkä mulla sitten on semmoiset? Riko tietää ilmeisesti paremmin.

      Poista