lauantai 28. heinäkuuta 2012

Kun jokin on viimein varmaa

Kaeru täällä taas, kun Piichii on eteläisemmässä Suomessa sukulaisten luona eikä todellakaan ole tehnyt vielä Animecon päivitystä. Herran pieksut sen naisen kanssa...

Mutta mikäs tässä, mulla on kerrankin jotain varmoja cosseja ensi vuodelle, tämän vuoden elän niillä vanhoilla ellen sitten jaksa tuota jokeriPreussia korvata kun sarvetkin on liian painavat (mitä, ei ne paina ku puoli kiloa kappale). Ja ne on nimenomaan varmoja, koska olen kröhöm, mennyt lupautumaan kolmeen ryhmä-pari-mihin-lie-cosplayhin.

Heti Kitaconissa vuosi starttaa käyntiin revolutionary war versiolla Englannista, ja Pii lähtee mukaan Amerikaksi. Näitä cosseja tullaan luultavasti käyttämään myös Desussa perjantaina tai sunnuntaina, riippuen miten nämä muuten menevät. Lisäksi itse ainakin saatan vielä laittaa muuallekin.

Sitten tosiaan on se Juksu, joka debytoidaan Desuconin lauantaina, ainakin näin ollaan sovittu. Ja Juksu tulee ilmeisesti olemaan ensimmäinen ei-Hetalia cosplay, ainakin näillä näkymin. Tavallaan olen tyytyväinen että pääsen hieman irrottautumaan kyseisestä fandomista. Tästä triosta tulee niin eeppinen ettei mitään rajaa ja odotan jo innolla Desua. Jotenkin vain epäilyttää että tulen näyttämään epämääräiseltä tankkerilta, mutta aivan sama.

Ja sitten jotain uutta näiden lisäksi! Eli menin typeryyttäni lupautumaan pienimuotoiseen Kuroko no Basuke-ryhmään Ryota Kiseä cossailemaan. Ja hakkaan päätäni seinään jo nyt. Lievästi ylipainoinen ihminen ja aivan liian pitkä koripalloilijamallipoika ei ole kauhian hyvä yhdistelmä. Eli ensimmäistä kertaa cosplayn takia tiedossa on myös kuntokuuri ja suklaa saa jäädä. Ilmeisesti meillä nyt on lisäksi Kuroko, Akashi, Momoi ja joku-jota-Pii-cossaa. Harmi, Desuunkin oli tulossa ryhmää, mutta se oli lauantaille ja se on varattuna. Saatan tosin käyttää kolmantena vapaana päivänä siellä, jos ei mitään muuta ilmaannu. Oli puhetta, että joukolla mennään kuitenkin Animeconiin, jos minä sinne nyt pääsisin.

Ja se niistä varmoista. Sitten on tietenkin vielä Tracon ja Animeseminaari, Frostbite luultavasti jää tältä tytöltä väliin tänä vuonna. Pitää sitten niihin katsella näitä cosseja lähempänä, tuskin alan Gauchea ainakaan valmiiksi asti väsäämään. Norja on pakko tehdä jossain vaiheessa kuitenkin ja menin hetken mielijohteesta tilauttamaan Ranskaperuukin, niin sitäkin varmaan jossain käyttelen.

~ Kaeru

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti