perjantai 13. heinäkuuta 2012

No hellou roskakori - jokeriPreussi WIP

En jaksa sitä mallikuvaa nyt tähän tyrkätä kun se löytyy tuolta aiemmasta postauksesta. Pii on Kuopiossa koska Animecon - minä olen kotona koska siskoni on tyhmä ja en ole sen takia kanssa Kuopiossa. Joten mikäs siinä, vedetään vähän kunnon (tai yritetään ainakin) WIPiä.

Eli tässä on lähtötilanne. Tuommoinen perus Hetaliamallia oleva takki jossa on napitus, herrasmieskaulus, mitkälie lärpäke taskut ja kaikkea muuta. Ja siitä pitäisi saada jokeriPreussi? No problemo.
Koko hommahan alkoi siitä kun varmistin miljoona kertaa että se mahtuu päälle, vaikka laitankin vetskarin. Siitä kun piti saksia useampi sentti pois, että pääsee eroon napinlävistä. Seuraavaksi oli vuorossa reissu Ouluun ja mukaan tarttui kangasväriä, cernitiä ja se vetoketju. Mutta tällä hetkellä teille riittää tiedoksi se, että sitä kangasväriä oli.

Ja sitten takki olikin päässyt takaisin vaiheeseen ''epämääräinen kangaskasa''. Mitä tuossa sitten on tehty? Käytetty ratkojaa ja saksia. Ensinnä tosiaan leikkasin tuosta edesta molemmin puolin pari senttiä, että sain napinlävet poies ja noista reunoista saman kokoiset. Sitten vedin päärmeen? mikä lie, tuo alla oleva taitosjuttu, auki ja sen jälkeen tuo ylempi kaulus sai kyytiä. Sitten lähtikin jo taskut ja voila - tässä on lopputulos. Sen jälkeen sitten silittelin tuon kauluksen sisään tukikankaan ja heitin sen jonnekin nurkkaan - kyllä minä sen vielä löydän.

Seuraavasta vaiheesta ei oo kuvaa, mutta piirsin sitten tuon selkäkuvion kontaktimuoville, leikkasin siitä sabluunan ja tyrkkäsin takkiin kiinni. Ja minä idiootti lähdin sitten suoraan vetämään maalia tuohon. Kokeilematta ensin pienemmälle tilkulle. Noh, kärsin myöhemmin.
Noh, siinä minä sitten sitä maalia vetelin, aluksi ihan hyvillä mielin. Näytti kivalta, tuli tasaista ja niin ees päin. Vaikka väri näyttää punaiselta tuossa, niin oikea sävy oli hieman pinkihtävä. Mutta mikäs siinä, kun Sinooperin myyjä oli sanonut maalin kuivuvan punaiseksi ja minähän tähän sokeasti luotin. Voi mikä idiootti olenkaan. Tuossa pienemmässä kuvassa näkyykin oikein hyvin minkä värinen lopputulos oli. Aivan kauhea. Ja vaikken yleisesti mikään älytön perfektionisti olekaan, niin pakkohan se oli korjata.


Mitä minä tein? Itkin äitille pikkaisen ja se veti kaapista kangasvärit. Siellä oli sitten pieni tuubi tummanpunaista ja hetken aikaa tuntui, että kerrankin taivaat olivat edes jossain määrin mun puolella. Testasin tuon kuvan alakulmaan joka jää päärmeen alle sitä väriä ja hallelujah, se tosiaan sai tuon karmian pinkin näyttämään punaiselta. Hyppelin siinä sitten innoissani ja aloin sörkkimään sitä tuon päälle. Kadun sitä nyt. Kuten kadun kaikkea muutakin. 


Kuva vääristää väriä, se oli oikeasti ihan hyvä. Mutta se ei vain tahtonut millään levittyä tasaisesti. ja kun taas tarkemmin katsoin, se oli tarkoitettu pääasiassa kuviointiin, joten ei ihme. Tuo selkämys näyttää nyt aivan kauhealta ja on kamalan jäykkä - eli voi apua. Pitää katsoa onko tuota kangasta kaapissa tarpeeksi uuden takakappaleen tekemiseen, niin pääsisi tuosta eroon. Sitten hankkisin taas vähän lisää kangasväriä - ja minähän myös kaivan jostain punasta, peittävää väriä. Vaikka se ois viimeinen teko. Että sillain. Jos ei löydy, niin pitää vaan vetää päälle tai ostaa vähän lisää kangasta - eli luultavasti vedän päälle, koska oon muutenki jo mokoman takia vararikossa.


Minäkin sinua cosplay <3


~ Kae

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti