torstai 3. toukokuuta 2012

Kaen cosplayvuosi

Elikäs alustavaa listaa coneista joihin pääsen (conit on jo aika varmoja) ja niiden cosseista. Saattavat hieman muuttua vielä tässä, kun suunnitelmia kerran on lokakuulle asti... Mutta kuitenkin!


Kemin mangapäivät, toukokuu
Lauantai: punkEnglanti
Seurassa Pii Preussina. Lisäksi luvassa ilmeisesti on pientä Hetalia miittiä.

Desucon
Lauantai: PiraattiPreussi
Perjantai/Sunnuntai: PunkEnglanti
Ja Desun lauantain olen Piin kanssa sitten piraatteina, Pii Enkkuna. En ole vielä yhtään varma siitä pääsenkö edes perjantaina tai sunnuntaina. Perjantaina ainakin yritän kovasti, silloin kun on se Sugiyamatilaisuus. 

Animecon
Ei vielä tietoa kumpi päivä: TeutonicPreussi (jos valmistuu), SS-Preussi
Animeconin päivä riippuu täysin siskosta. Desuun pääsyn ehtona oli, että Animeconissa ollaan vain toinen päivä niin ei tarteta majotusta. Ja siskollani sattuu olemaan siellä Shugo Chara ryhmäcosplay joten.... 

Oulun Animeseminaari
Lauantai: PiraattiPreussi
Sunnuntai: SS-Preussi
Ilmeisesti molempina päivinä tulossa. Tuosta piraattiPreussista en mene takuuseen, viime vuonna sillon kuitenkin oli jo suhteellisen viileä... Eli ei innosta sen verran ohuessa ja avonaisessa paidassa välttämättä hyppiä.

Tracon
Lauantai: TeutonicPreussi
Ja tällöin seuranani ilmeisesti on ainakin pari kaveria, joista yksi lupasi tehdä pikkuUnkarin. En sitten tiedä muiden cosseista mitään...

Kemin mangapäivät, lokakuu
Lauantai: SS-Preussi
Ilmeisesti tulossa sitten. SS-Preussi koska siinä takissa on vuori ja se on loppujen lopuksi suhteellisen lämmin niin minä pieni en palellu. 

Okei, tämä vuosi on sitten aika PreussiEnkku painotteinen. Minä kun olen vähän kaikille lupautunut Preussiksi ja tuo punkEnglanti oli suhteellisen helppo hätäpäissään toteuttaa. Ensi vuodelle minulla sitten on jo muutama suht. varma cosplaysuunnitelma, eikä se tule rajoittumaan pelkkään Hetaliaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti