sunnuntai 22. huhtikuuta 2012

Tada-da-dam

Jospa minäkin sanasen lausuisin omista tulevista ja menneistä mahtavista taidonnäytteistäni (= riepukasoista, huomatkaa tämä ylitsevuotava itseluottamus). Ai tosiaan Piichiihän se siis yrittää tässä jotain tekstioksennusta ~

Elikkä elikkä. Ensikesä tulee menemään kokonaan ainakin näillä näkymin Hetalian, Englannin ja Itävallan merkeissä. Enkkuperuukkini on Kaen Norjaperuukin kanssa matkalla Suomeen maailman toiselta puolelta ja toivottavasti tässä ensiviikon aikana hiipii postilaatikkoon astikin. Ja yhteen miittiin saan Kaelta Preussiperuukin lainaksi niin menen siellä sitten CD-Preussina. Ainoa vain, että koska samassa miitissä Kae cossaa Venäjää niin.. Hui. No ehkä selviän sen kanssa.

 Tekeillä on siis piraatti!Englanti, vaikka minulla on huono karma koko cossista tällähetkellä. Koko komeutta punaisine takkineen sun muineen en ala väsätä koska ne ompelukoneet, mutta jonkinlaisen version kuitenkin. Piti piirtää kuva mutta kappas, empäs ole ehtinyt. (Jaksanut.)
 Olen niitä ihmisiä jotka innostuvat kauheasti jostain mutteivät lopulta saa mitään valmiiksi asti ja intoni lopahti lähes täysin, kun hattua varten tilaamani sulat auoin postipaketista. Punainen strutsinsulkani oli mennyt postissa katki, musta sentään oli ehjänä. Olen todella pettynyt noihin sulkiin, ne on kamalan muovisen tuntuisia ja jäykkiä. Vihaan netistä tilaamista juurikin sen takia kun ei kunnolla pysty arvioimaan ostostaan.. Eniveis, petyin koska tahdon hatustani mahdollisimman hienon ja näyttävän, koska muu cossi sitä tuskin tulee olemaan. Mutta ehkä se vielä siitä, en luovuta. ( Ja palkkaan Kaen uhkailemaan minua jollain pelottavalla aina kun alan lannistua ) Lannehuiviin ostamiini helmiin olen sentään erittäin tyytyväinen. Tilailin Esteriinasta parillakympillä kaikkea ihanaa tosiaan tuohon lannehuiviin, hattuun ja kaulakorutarpeiksi. Pari nahkakorua sain tehtyä koulussa, kun ysien luokkaretkeltä poisjääneet tytöt laitettiin suunnittelemaan poikamaisia koruja kässäopettajan juttuihin ja minähän kierona otuksena käytin heti tilaisuutta hyväkseni. Miekassakin menin hävyttömästi aidan alta ja tilasin netistä. Kympillä. Ja voi että, on muuten hieno miekka. Oikeasti, odotin jotain surkeaa muovilerpaketta mutta tuo on yllättävän laadukas hintaansa nähden. Rakastan kaikkia miekkoja ja aseita. Oleellinen tieto, kyllä.. Valkoisen, rimpsuhihaisen ja nauhakaula-aukkoisen piraattipuseron kanssa suunnittelen itsemurhaa eli kokeilen ommella sen itse. Kävin pöllimässä mummon vanhoja lakanoita ( kerran käytettyjä, tuotu seitkytluvulta Venäjältä, Leningradista. Sain kunnon selonteon koko lakanasetin elämästä, vaikka sen kuulemma saakin tuhota. Hieman säälittää kyllä.. Hienot lakanat..) kankaaksi että saan ensin kokeilla onnistuuko tuo ompeleminen multa yhtään millään lailla. Jos onnistuu, ostan kankaat. Jos ei, niin.. Kehittelen jotain muuta sitten. Mulla on selkeä kuva paidasta jonka haluan, ja olen päättänyt sellaisen saada.
Kengät löytyy äidin kaapista, vaikka ne ovatkin kaksinumeroa liian pienet ja hiukkasen liian naiselliset saappaat. Housut pitää katsoa, tahtoisin tummanruskeat mutten omista sellaisia. Niitä en kyllä ala ommella, jos kaupasta ei löydy niin sovellan jotain muuta.
Muuta oleellista hankittavaa tilpehöörää ovat ainakin silmälappu jonka senkin ajattelin itse tehdä, pyssy ja nahkavyö. Vyön saa senkin vanhempien kaapeista kaivettua, mutta pyssy onkin sitten toinen juttu. Sen häätyy olla kunnon musketti. Saapa nähdä mistä sellaisen löydän..

Piraattina tulisin sitten hillumaan Desuconissa lauantai-sunnuntain. Animeconin kanssa saa nyt nähdä mitä teen, kun vänkäriksi sinne olen menossa ja piraatticossi olisi sen asian kanssa yhteen miksattuna hieman epäkäytännöllinen, joten ajatellut jotain kaunista Punk!Englantia sekä Casual!Itävaltaani siellä käytettäväksi.

Punk!Englanniksi ajattelin kelpuuttaa yksinkertaisesti mustat farkut, punaiset converset ( cossaus, loistava tekosyy ostaa kyseiset kengät..) ja jonkinlaisen Britannialippupaidan sekä punaisen palestiinalaishuivin. Yksinkertaista muttei kaunista. Lippupaidan joko ostan jostain netin suuresta ihmemaailmasta tai teen itse kangastusseja raiskaten. Tähänhän voi toki sitten yhdistellä vaikka mitä kivoja niittikoruja sun muuta, mutta yksinkertaisimmillaan se kai menisi ihan noinkin... Voiko tätä edes kutsua cosplayksi?


Casual!Itävaltana olen Oulun Chibiconissa jo käynytkin, ja se toimi ihan hyvin. Isän kaapista pöllitty paitapusero ja puvunhousut, viiden euron liivi kirpparilta ja mustaksi maalatut mokkasaappaat. Unohtamatta tietysti kaulaan istettävää kravattihuivia tai silmälaseja. Kukaan ei tullut haukkumaan minua pystyyn ja paneelityypit jopa tunnistivat minut Itävallaksi. Loistavaa. Meidän photoshootit meni kyllä hieman tiukille, mutta ehkä korjaamme senkin asian tässä joskus.


Tälläistä siis melko varmasti tulossa, muista 'cosplay'suunnitelmisani lähinnä ensivuotta silmällä pitäen tulen selittelemään sitten erikseen. Ja toki selitystä piraatticossin vaiheista, vaikkei se nyt mikään ihmeellinen olekaan.~

Anteeksi surkea asettelu, kuvat ja laatu näin muutenkin. 8D

~Piichii

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti